Jag lever!

Hej allihopa. Jag lever, men är ofantligt dålig på att blogga! Jag hade faktiskt skrivit en lång sammanfattning igår om tiden sedan december, men jag glömde spara och datorn laddade ur. Bara att börja om.

Jag vet att det hade varit allra bäst att skriva varje dag från till exempel OS och Paralympics. Men satan vad trött man var efter varje dag! Det sista jag har velat göra är tyvärr sitta vid datorn i slutet av dagen. Men jag ska försöka sammanfatta de senaste månaderna igen. Jag blir lätt carried away när jag skriver så jag behöver ha fyra eller fem timmar på mig. Jag har varit ledig nu i en vecka och har bara sovit, tvättat, ätit grönsaker, gått på yoga och kollat på Bachelor (no judgement). Nu ska jag jobba i två dagar och sedan åker jag till Stockholm och Barcelona för efterlängtad tid med familj och vänner. Men jag lovar ett långt inlägg under kommande dagar med MASSOR AV BILDER. 

x Linnea


Dag 3

Vaknar och har sovit ganska okej. Jag somnade ändå tidigt (midnatt) med hjälp av melatonin. Naomi somnade tidigt in på morgonen… Vi har avtalat möte med ansvarig hos POCOG och ska idag gå igenom arbetsflöde och mjukvara. Jag och Naomi är på plats kl 09 men får veta att ansvarig inte är inne förrän 11.30. När vi möter honom säger han att vi måste skriva kontrakt, få en plats och dator. Ingenting av det går dock att fixa idag. Mötet är över efter tio minuter och vi blir ombedda att komma tillbaka en annan dag. 
Jag och Naomi går över till Gettys kontor och säger hej till alla. Sedan äter vi lunch på en restaurang i närheten av Alpensia Resort, området där MPC ligger. Sedan möter vi upp våra kollegor och tar bussen tillbaka till Gangneung för en middag med gänget. 


Dag 2

Sovit som ett barn. Så är det alltid när jag reser österut. Första natten sover jag verkligen som ett barn. Vill inte tänka på hur natt 3, 4 och fem kommer vara. Ett talespråk säger “west is a fest and east is a beast”. 
Vaknar 8.30 av väckarklockan och det tar emot att gå upp. Klockan är 12 på natten i London men det är viktigt att jag går upp och äter frukost. Naomi sover fortfarande och jag vill inte väcka henne. 
Går ner till Main Dining Hall i vårt hus där det finns en gigantisk frukostbuffé! Däremot inte mycket som jag kan äta. De lägger till och med mjölk i gröten! Och allt är sötat. Inser att det inte kommer gå att hålla sig till vegansk kost här. Ett allgeritest i London innan avfärd visade nämligen att jag inte tål komjölk, ägg, soja och potatisväxter. Inte så konstigt att jag mådde mycket bättre när jag gick över till vegansk kost för lite mer än ett år sedan. 
Under eftermiddagen åker jag, Naomi och några av fotograferna för IOC (Internationella olympiska kommittén) till en fiskmarknad i Gangneung. Jag får lite panik men visar det inte för någon. Vi går sedan in i en supermarket och bunkrar upp med frukost och diverse alternativ. Vi letar efter havregryn men blir visade hela havekorn. Här hjälper alltså inte google translate eller bilder på havregryn!
Jag köper majskakor (typ riskakor), chiafrön, jordnötssmör, mandelmjölk, popcorn, bananer och pistachnötter. Min plan är att göra chiapudding på mandelmjölk och ha blåbär och pistachnötter i, och äta majskakor med jordnötssmör till frukost. 
Kommer i säng runt 23 och somnar ganska snabbt med hjälp av melatonin, jetlags värsta fiende!

Using Format